TJÄNSTER

Badrumsrenovering

 

ByggExpress4you utför er badrumsrenovering med totalentreprenad för både företag och privatpersoner. Vilket innebär att ni slipper har kontakt med olika hantverkare samtidigt. Vi har ett gott och mångårigt samarbete med våra underentreprenörer som t.ex. VVS, plattsättare och elfirmor. För oss är det viktigt att ni som kunder är nöjda och att slutresultatet håller högsta kvalité!

Välkommen och kontakta oss idag för en offert

köksrenovering

En köksrenovering kan se ut på flera sätt beroende på om det ska totalrenoveras med nytt kök, nytt golv, nya vitvaror eller om köket enbart ska putsas upp med nya kakelväggar och fint klinkergolv.

Oavsett hur ditt mål ser ut så ska vi se till att nå dit på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Eriksberg Bygg & Kakel tar ansvar för hela processen, från rivning till slutförande, om du så önskar. Ibland vill man kanske göra något själv och det går givetvis bra – det ska vara roligt med renovering!

Vi kan bygga om befintliga kök med nytt kakel, bänkskivor, luckor mm eller montera helt ny inredning.

Nybyggnation

Drömmer ni om att skapa ert hem? ByggExpress4you hjälper er.

Vi bygger er lösvirkesvilla utifrån era behov och önskningar . Det ska vara tryggt att bygga eget hus. För oss är trygghet och kvalité viktig därför arbetar vi främst med totalentreprenad och ansvarar för hela entreprenads utförande från början till slut, vi utför jobbet av högsta kvalité. Väljer ni oss som byggentreprenör för er nybyggnation får ni trygghet, kvalité och ett nybyggt hus som stämmer överens med era förväntningar och drömmar.

Golvläggning nytt eller Renovering

 

Vi arbetar mot Företag och Privatpersoner. Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish. Lägg in ett nytt parkettgolv och ge ditt hem ett nytt utseende. Våra golvläggare installerar alla sorters Ek parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi är specialiserade på olika typer av mönsterläggningar med parkett och har golvläggare för varje typ av golvläggning.